Naast standaard dineren bieden wij nog veel meer aan hier in Stadsherberg 'de Olde Woage'!
Neem uw familie een keer mee voor een Culturele & Culinaire ervaring, of kom gezellig met de buurvrouw bloemschikken! Bekijk de verschillende activiteiten & arrangementen hieronder.

Beleef Gramsbergen

In samenwerking met de overburen, het Historisch Cultureel Info Centrum Vechtal (tevens VVV), hebben wij het Cultureel & Culinair arrangement ontwikkeld. Ideaal voor een familie- of buurtuitstapje! Een rondleiding in het museum met aansluitend een stadswandeling.Gevolgd door een etentje bij Stadsherberg 'de Olde Woage'. Tip: Om de ervaring helemaal compleet te maken, geniet nog van een heerlijk glas bier bij de Mommeriete. 

Na afloop of voor die tijd genieten van een diner. Een diner van de kaart, een keuzemenu of een buffet. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden. 

 

Bloemschikarrangement

Bloemschikken 2017.pdf

 

In het seizoen van het bloemschikken hebben wij voor de mensen met groene vingers één keer per maand ons bloemschikarrangement! In de afgelopen 3 seizoenen dat het mogelijk is (oktober t/m maart/april), hebben wij ruim 500 personen kunnen vermaken met deze avond!


Elke keer start deze avond rond 18:00. U zult worden ontvangen met een drankje rond 17:30-18:00 waarna u aan tafel gaat voor een 3-gangen diner. Na dit diner gaat u samen met het personeel van Bloemenboetiek de Smidse bloemschikken. De prijs is €42,50 (kerst/pasen-editie + € 10,-). Dit is inclusief het 3 gangen diner, 2 drankjes, het bloemschikken en kop koffie in de pauze. 

De data voor het voorjaar zijn als volgt

11 oktober- 8 november - 20 december (kersteditie)

Wilt u met meerdere personen een avondje uit buiten de geplande data? Ook mogelijk! Minimaal 12 personen.  Opgave via info@oldewoage.nl / 0524-563788 of via info@bloemboetiekdesmidse.nl OPGAVE = DEELNAME!

Happen & Trappen

Vanaf 1 maart 2015 zal 'de Olde Woage' participeren in het leuke concept; Happen & Trappen!
Een lekker 5-gangen diner over een fietstocht over 42 km, waarbij je bij elke stop een gerecht voorgeschoteld krijgt! 

Wij zullen de laatste horecagelegenheid zijn, en dus het dessert verzorgen!  

Meld u hier aan voor het arrangement!