Hieronder kunt u onze kaart bekijken. 

Diner
Soepen:  
Kerriesoep met quenelles €5.75
Bosuitjes soep €6.00
Aspergesoep van verse asperges €6.25
Uiensoep met gegratineerde kaas op brood €6.00
Mosterdsoep met rundvlees €6.00
Vissoep

€7.50

   
Soepje voor de kleine gasten   
Tomatensoep

€3.75



 
Indien uw kind een andere soep wil, is dit natuurlijk geen probleem.  
   
Koude voorgerechten:  
Carpaccio van gerookte rund met slasoorten, oude kaas, pijnboompitten en garnituren €10.75
Parade van drie soorten vis met toast, sausjes en garnituren  €11.50

Carpaccio van zalm met slasoorten, zeekraal, preiselbeeren-mierikswortelsaus en garnituur

€11.50
Hollandse garnalencocktail met slasoorten, cocktailsaus en diverse garnituren €12.00
   
Warme voorgerechten:  
Gefrituurde champignons met knoflooksaus €9.75
Gevulde portobello met risotto en kaas, afgedekt met gegrilde groenten en een saus van roquefort  €10.25
Warme geitenkaas kroket met diverse slasoorten en honingsaus €9.75
Gemarineerde ongepelde gamba's met diverse slasoorten en een paprikasaus

€10.50

   
Hoofdgerechten:  
Cordon Bleu met Madeira saus

€21.50

Parelhoen met preiselbeerensaus

€22.00

Duitse biefstuk met hacheesaus  €22.50
Varkenshaas met champignonroomsaus €22.75
Gebakken lever met spek en uien

€20.75

Schnitzel met gebakken champignons en uien

€20.75

Biefstuk van de haas met mosterdsaus

€27.50

Chateau Briand met stroganoffsaus, voor 2 personen

€28.50 p.p.

Zalm met hollandaisesaus

€21.50

Vis van de week

dagprijs

Laat u informeren door onze bediening  
Vegetarische gerechten in overleg met de kok samengesteld €22.50
   
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met drie soorten groenten en gebakken aardappelen  
   
"Tafelen 2.0" €42.50 p.p.
Een verrassend en vernieuwend 5 gangen menu samengesteld door onze chef Johan Krul. (Alleen te bestellen per tafel)  
   
Hoofdgerechten voor de kleine gasten  
Frikandel of kroket  €6.75
Joepie man, mannetje gemaakt van snacks €7.50
Kip, naturel gebakken €8.50
Schnitzeltje €8.50
Zalm €9.00
Alle kindergerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en appelmoes  
   
Nagerechten:  
Dame Blanche  
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom €6.75
Sorbet  
Drie verschillende soorten ijs met vers fruit en slagroom €8.25
Proeverij van toetjes €8.25
Oud en nieuw  
Warme appelbeignet met vanille-ijs en slagroom €7.75
De Olde Woage  
Vanille-ijs met advocaat, boerenjongens en slagroom 

€7.50

Suprise ijs  € 8.00
Verrassing van de kok  
Kinderijsje € 5.00


Onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Heeft u een allergie, meld het ons.